KONYA / ÇUMRA - Hürriyet İlkokulu

Hürriyet İlkokulu

İzzetbey Mah. Halit Oflaz Cad. No 80 Çumra/KONYA
Vizyon
Hoşgörülü, ahlaklı, tutarlı, kendine güvenen, doğayı koruyan, yaratıcı düşünen, bilgili, becerili, yeteneğinin farkında olan, atak, paylaşımcı, mutlu, umutlu bireyler yetiştirmek ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak için varız.
Misyon
Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, öğrencilerinin kabiliyet ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunan, çevresinin eğitim- bilim ve kültür merkezi olan, eğitim öğretim alanında çağdaş ve lider bir okul olmak.
Başarılar
2010 yılı Yıldız Erkek Voleybol İl İkinciliği. 2011 yılı Yıldız Erkek Voleybol İl Şampiyonluğu. 2011 Yılı Yıldız Erkek Voleybol Denizli Grup İkincilği. 2011 Yılı Yıldız Erkek Voleybol Kastamonu Türkiye Yarıfinalleri Grup 3. lüğü Okulumuz öğrencilerinden Merve NADAS´ın TEOG Türkiye birinciliği 2015
Öğretim Şekli :Normal Öğretim.
UZUN GÜN:09.00 - 12.25 13.30 - 15.05
Kaloriferli (Doğalgaz)
Ulaşım
İl merkezine ulaşım, tarifeli otübüs seferleri ile her yarım saate bir yapılmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuz taşıma merkezi değildir. Ancak sınırlarımızın geniş olması nedeniyle, 6 adet özel öğrenci servisi hizmet vermektedir.
Yerleşim Yeri
Çumra İlçe Merkez nüfusu 30000 civarıdır. Mahalleleri ile birlikte 65.000 nüfusa sahiptir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezinde Gazi Caddesi üzerinde olup, İl Merkezine uzaklığı 45 km´dir.
Geleneksel Çocuk Oyunları.
Al Götür Oku Getir Projesi.